Projecten

PROJECTEN

Hieronder zijn een aantal projecten te zien. Zo groeit het ontwerpen van een logo uit toteen langere samenwerking en meerdere mooie opdrachten. En een tevreden klant, en dat telt.

LA DOUCE DORDOGNE


La Douce Dordogne is de ideale plek voor een heerlijke vakantie. Een eigentijdse chambres d’hôtes midden in de rijke historische streek Le Périgord Noir, in het hart van de Dordogne.


Hiervoor heb ik het logo ontworpen, folders gemaakt en  ontworpen en alles geregeld. Een mooi compleet project.


Ontwerpen logo

Ontwerpen visitekaartjes

DTP- ontwerp drieluikfolder in verschillende talen

ONTWERP PROMOTIEAUTO VAN BOEKEL


Voor dit project heb ik vooraf wat leuke gesprekken gehad over hoe een en ander eruit moest komen zien. Het gaat dan voornamelijk voor mij over de 'look and feel' van een bedrijf. Alleen dan kan je tot een goed ontwerp komen.


Hier heb ik het ontwerp gemaakt van de promotie auto voor van Boekel uit Zeeland. Van Boekel is een bouwbedrijf gespecialiseerd in het realiseren van complexe projecten. Denk hierbij aan projecten in grond-, weg- en waterbouw (GWW) en utiliteitsbouw.


Ontwerp autobelettering

Aanleveren juiste bestanden voor autobelettering

Tankstation_DSC5449
_DSC5283-2
Martin en Hanneke
foto-8391
Lisethe_DSC8218
_DSC7247

FOTOGRAFIE 

Wat ooit begon als een hobby, is langzaam uitgegroeid naar semi- professioneel. Portretten maken is eigenlijk het mooiste wat er is. Daarnaast haal ik veel energie uit het maken van mooie beelden van produkten, zodat een bedrijf deze weer met trots kan presenteren op hun website.


Voor beeldbewerking gebruik ik hoofdzakelijk Adobe Photoshop en Adobe lightroom.